艁atwa fasolka szparagowa

fasolka szparagowa – wedle uznania (ile kto zje 馃檪 )
2 dojrza艂e pomidory
1 艣rednia cebula
s贸l, pieprz, bazylia i oregano do smaku
Fasolk臋 myjemy, obcinamy ko艅c贸wki, tniemy na 3-centymetrowe kawa艂ki i podgotowujemy (najlepiej, 偶eby by艂a lekko twardawa). W tym czasie podsma偶amy drobno pokrojon膮 cebulk臋. Gdy ju偶 b臋dzie szklista, wrzucamy na ni膮 ugotowan膮 fasolk臋 i dodajemy drobno pokrojone pomidory. Przyprawiamy do smaku sol膮, pieprzem, bazyli膮 i oregano, i dusimy pod przykryciem przez jakis czas (zale偶y jak kto lubi).

CZAS NA RELAKS

Wypr贸bujcie gry kulki przy kt贸rych mo偶na fajnie sp臋dzi膰 ka偶d膮 wolna chwil臋

Wspania艂e gry z gatunku mahjong znajdziecie na stronie mahjongowo.pl