piers z kurczaka (lub indyka)
pieczarki
woda
2 serki topione light
pietruszka (jak ktos lubi)
sol, pieprz
Mozna dodac troche jigurtu naturalnego low fat
Piers smazymy w calosci lub w kawalkach. Dodajemy pokrojone pieczarki. Dalej smazymy az sie zarumienia. Doprawiamy do smaku. Dodajemy niewielka ilosc wody i doprowadzamy do wrzenia. Wrzucamy serki, gotujemy az sie rozpuszcza. Jesli sos jest wciaz za rzadki, mozna troche pogotowac, zeby woda odparowala, albo dodac kolejny serek, albo dodac troche jogurtu (pamietajcie zeby go najpierw zachartowac odrobina wrzatku, zeby sie nie zwazyl). Na koniec posypac pietrucha i jesc
Wypróbujcie gry kulki przy których można fajnie spędzić każdą wolna chwilę
Wspaniałe gry z gatunku mahjong znajdziecie na stronie mahjongowo.pl