Pierś z kurczaka z pastą serową

Pierś z kurczaka
Pieprz
Sól
słodka papryka
mała kostka sera żółtego Light (ok 150 g)
3 jajka
0,5 łyzki majonezu
· cebula

Bardzo proste w wykonaniu. Bierzemy piers z kurczaka, rozbijamy dosyc dokladnie, przyprawiamy pieprzem, papryka slodka i sola. Zostawiamy i zabieramy sie za paste. Bierzemy ser zolty light, scieramy na tarce, gotujemy na twardo 3 jajka – takze scieramy na tarce; dodajemy pol lyzki majonezu, odrobine drobno posiekanej cebulki (moze byc podsmazona), pieprz i sol do smaku. przygotowana paste nakladamy na rozbita i przyprawiona piers z kurczaka (tak zeby dalo sie ja zwinac), zawijamy i owijamy nitka, zeby w czasie pieczenia sie nie rozwinelo.Nastepnie danie wkladamy do piekarnika, lub na patelnie i smazymy do uzyskania zlocistego koloru.